Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală

Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală © Facebook

Lovitura la Hollywood! Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare pentru viol si agresiune sexuala! Avocatii fostului producator de la Hollywood cerusera pedeapsa minima, de 5 ani de inchisoare.

Harvey Weinstein și-a primit sentința. Deși avocații săi ceruseră 5 ani de închisoare, fostul producător de la Hollywood a primit 23 de ani, după ce a fost găsit vinovat de viol și agresiune sexuală.

Apărătorii starului de la Hollywood și-au motivat solicitarea pedepsei minime prin „căderea monumentală în dizgraţie” suferită de clientul lor.

CNN a anunțat că juraţii au stabilit vinovăţia lui Weinstein în cazul a două capete de acuzare: agresiune sexuală şi viol. Agresiunea sexuală atrage condamnarea între 5 și 25 de ani, iar violul este pedepsit de la închisoare cu suspendare până la 4 ani cu executare.

Cazul lui Harvey Weinstein este considerat definitoriu pentru mişcarea globală împotriva hărțuirii sexule denumită #MeToo.

Harvey Weinstein a fost acuzat de peste 80 de femei de hărțuire sexuală, viol sau agresiune, după ce un articol în care erau oferite detalii legate de mai multe plângeri făcute pe numele producătorului a apărut în The New York Times. Printre femeile care l-au acuzat se numără Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro