În urmă cu 12 ani, iubitul i-a aruncat acid sulfuric în față. Cum arată acum prezentatoarea Katie Piper

+4 click pentru
galerie

În urmă cu 12 ani, iubitul i-a aruncat acid sulfuric în față. Cum arată acum prezentatoarea Katie Piper © Arhivă

Katie Piper avea numai 24 de ani și o carieră luminoasă înainte, atunci când fostul ei iubit a ales o cale de răzbunare cruntă. Un bărbat angajat de acesta a atacat-o pe prezentatoare și i-a aruncat cu acid sulfuric în față. A suferit arsuri grave, însă nu s-a lăsat descurajată, iar povestea ei de recuperare a devenit celebră de-a lungul celor 12 ani de vindecare.

Au trecut 12 ani de la atacul care i-a schimbat total viața lui Katie Piper, prezentatoare TV și model. Atacul cu acid sufluric a lăsat-o fără vedere într-un ochi și cu multe cicatrici pe chip, dar și mentale.

Cum arată acum Katie Piper

Încă nu a revenit la fața de dinainte și cel probabil nici nu o va face vreodată. Însă, datorită celor 40 de operații estetice suferite până în prezent, Katie reușește să arate din ce în ce mai bine, iar semnele care îi rămân vizibile pe trup sunt, pentru ea, un simbol al supraviețuirii.

O duce foarte bine și pe plan profesional. Vedeta și-a întâlnit marea iubire după atac. Este în prezent căsătorită și are două fetițe. Mai mult, recent a fost numită și ambasador al unui brand de produse de îngrijire pentru păr, un lucru incredibil pentru prezentatoarea care rămăsese aproape cheală după atac.

„Nu mă gadeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească”, povestea Katie Piper. „Danny (n.r. fostul iubit) m-a sunat în noaptea dinaintea evenimentului și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi va schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro