Înregistrare șocantă făcută publică, între Johnny Depp și Amber Heard: „Nu ți-am dat un pumn, doar te-am lovit”

Înregistrare șocantă făcută publică, între Johnny Depp și Amber Heard © Hepta

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard ia din nou amploare, după ce o publicație de peste Ocean a reușit să obțină o înregistrare șocantă, ai cărei protagoniști sunt chiar cei doi actori. În clipul audio se poate auzi cum Heard recunoaște că l-a lovit pe celebrul actor, într-o răsturnare de situație uluitoare.

Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în 2017, după o căsnicie care a durat numai 18 luni. A fost o separare cu scântei, Heard („Aquaman”) acuzându-l pe Depp („Pirații din Caraibe”) că a fost violent cu ea și că a lovit-o. Se pare că situația a stat de fapt invers, fapt dovedit de înregistrarea făcută publică, dar și de probele strânse de actor pentru proces, conform India Times.

Johnny Depp, victima abuzurilor lui Amber Heard

Înregistrarea a fost realizată în 2015, cu consimțământul ambilor actori, care se aflau la o ședință de terapie în cuplu, la vremea respectivă.

Pe clipul audio, Heard poate fi auzită cum spune: „Îmi pare rău că nu te-am pocnit peste față cu o palmă așa cum trebuie, dar te-am lovit, nu ți-am dat cu pumnul. Iubitule, nu ești lovit cu pumnul. Nu știu ce mișcare a făcut mâna mea, dar ești bine. Nu te-am rănit. Nu te-am pocnit, te-am lovit.”

Atunci când Depp încerca să se apare, Heard i-a spus că „este un mare bebeluș” și i-a spus „să crească naibii odată”, replică dată atunci când actorul a refuzat să se bată cu fosta lui soție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro