Interzis minorilor! Două blonde tunate s-au uns cu cremă de soare, pe plajă. Au avut grijă să nu rateze niciun loc! / FOTO

+5 click pentru
galerie

Interzis minorilor! Două blonde tunate s-au uns cu cremă de soare, pe plajă. Au avut grijă să nu rateze niciun loc! © Profimedia

Imagini incendiare pe o plajă din Statele Unite! Două blonde tunate, ambele vedete, au oferit o priveliște inedită celor care au venit să se bucure de valurile mării. După ce s-au dat una pe cealaltă cu cremă de soare, s-au asigurat că totul era în regulă, iar asta înseamnă că au verificat fiecare colțișor!

Despre cine este vorba? Ei bine, ele se numbesc Frenchy Morgan (stânga) și Tiffani Madison (dreapta). 

Îmbrăcată cu un un costum de baie roz, minuscul și abia încăpător pe toate „atuurile” ei bine lucrate la medicul specialist, Frenchy Morgan este un nume destul de cunoscut în Franța. Este actriță, are propria emisiune radio, a lansat mai multe piese și a participat în câteva emisiuni de reality TV, printre care și „Big Brother”.

De partea cealaltă o avem pe Tiffani Madison, model Playboy în Suedia. „Are grijă” de admiratorii ei mai ales pe rețelele de socializare, acolo unde postează... ei bine, cred că știm cu toții ce.

Blonde tunate, în tandrețuri pe plajă

Ajunge să aruncăm o privire asupra imaginilor surprinse de pe o plajă din SUA, Malibu mai exact, acolo unde au început să fie în tandrețuri chiar sub ochii tuturor. Înainte ca aparatele de fotografiat să fie scoase, s-au uns cu cremă de soare, pe urmă s-au dus să se plimbe pe plajă.

Dar nu înainte să se asigure că totul este în regulă! S-au atins pe fund, pe sâni, și-au aranjat sutienele minuscule, au mai aruncat câte o privire și în interiorul costumului de baie. Ce să mai... I-au încins pe toți, apoi au plecat, mână în mână, să se plimbe pe malul mării.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro