Adevărul despre burtica suspectă a iubitei lui Cristiano Ronaldo. Va deveni sau nu din nou tată starul de la Juventus?

+3 click pentru
galerie

Adevărul despre burtica suspectă a iubitei lui Cristiano Ronaldo. Va deveni sau nu din nou tată starul de la Juventus? © profimediaimages.ro

De curând, iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez s-a afișat la un eveniment cu o burtică suspectă, astfel că toată lumea s-a gândit că focoasa șatenă urmează să mai aducă pe lume un copil. 

Deși Georgina Rodriguez a afișat o burtică suspectă la un eveniment monden în cadrul căruia a participat în urmă cu scurt timp, acum s-au lămurit lucrurile! Pe pagina ei de Instagram, iubita lui Cristiano Ronaldo a postat mai multe fotografii de la piscină, acolo unde i se vede trupul fără cusur și...nici vorbă de burtică!

Georgina Rodriguez are un abdomen de invidiat și, cel mai probabil, „burtica” suspectă a fost falsă, căci pliurile rochiei au făcut în așa fel încât abdomenul Georginei să fie inexistent și toată lumea să creadă că este însărcinată! Pentru moment, lucrurile sunt destul de clare: Cristiano Ronaldo nu urmează să devină, din nou, tată. Cel puțin, nu acum!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro