O actriţă celebră se operează de urgenţă. "Era nevoie după patru naşteri"

+3 click pentru
galerie

O actriţă celebră se operează de urgenţă. "Era nevoie după patru naşteri" © Instagram

Una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele a ajuns pe mâinile medicului. După ce a adus pe lume cinci fetiţe, frumoasa actriţă a mărturisit că simţea nevoia de o astfel de intervenţie.

Jacqueline Bracamontes, pentru că despre ea este vorba, a decis să se lase pe mâinile medicului estetician. Frumoasa actriţă a trecut prin patru naşteri, aducând pe lume cinci copii, două dintre fetiţe fiind gemene, astfel că acum simte că este nevoie să facă anumite îmbunătăţiri siluetei sale. Chiar dacă este o femeie frumoasă şi are o siluetă de invidiat, actriţa spune că a simţit nevoia să facă această operaţie.

Intervenţia nu va fi deloc, însă, una uşoară, mai ales că medicul a avertizat-o pe Jacqueline Bracamontes, mai în glumă, mai în serios, că îl va urî timp de o săptămână, semn că va avea parte de ceva dureri serioase, în urma operaţiei. Jacqueline Bracamontes a făcut anunţul de pe patul de spital. Jacqueline Bracamontes este foarte încrezătoare şi ştie că totul va fi foarte bine. 

"Bisturiu, vino la mine. Vreau să împărtăşesc cu voi faptul că am decis să-mi fac câteva îmbunătăţiri estetice, pe care le consider necesare după cele patru sarcini. Vă mulţumesc pentru rugăciunea şi susţinerea pe care mi le arătaţi de fiecare dată. Vă ţin la curent cu tot ce se întâmplă. Să ştiţi că medicul m-a avertizat că o să-l urăsc o săptămână. Mulţumesc, Martin, pentru că mereu îmi eşti alături, mă susţii şi mă răsfeţi", a scris Jacqueline Bracamontes pe Instagram, alături de o fotografie de pe patul de spital.

Jacqueline Bracamontes este o mamă eroină, după ce a adus pe lume cinci fetiţe. Fetiţa cea mare, Jacky, are 6 ani, Carolina, 5 ani, Renata 3 ani, iar de Anul Nou, frumoasa actriţă a decis să anunţe venirea pe lume a gemenelor sale care în curând vor face un an.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro