Toate femeile îl vor, dar stai să vezi cum arată acum! Aquaman a renunțat la barbă și e de nerecunoscut

+4 click pentru
galerie

Toate femeile îl vor, dar stai să vezi cum arată acum! Aquaman a renunțat la barbă și e de nerecunoscut © captură video Youtube

Jason Momoa, unul dintre cei mai sexy actori din întreaga lume este de nerecunoscut! Aquaman a ales să-și facă o schimbare de zile mari și a renunțat la barbă, iar fanele lui nu au știut cum să reacționeze. 

După 7 ani în care nu s-a despărțit de barba lui, actorul Jason Momoa, considerat a fi unul dintre cei mai sexy din întreaga lume a făcut un pas mare în schimbarea înfățișării! Mai exact, Jason Momoa a renunțat la celebra barbă care l-a consacrat în rolul lui Khal Drogo, din Game of Thrones, imediat după terminarea filmărilor.

Chiar el a fost cel care a dat marea veste a schimbării, după ce a făcut un vlog despre acest lucru și l-a postat pe canalul său de Youtube. Fanele lui Jason Momoa au fost destul de sceptice la început, dar ulterior l-au complimentat pe actor și i-au spus chiar că îi stă mult mai bine fără barbă.  

„Îmi dau bestia asta jos. E timpul să fac o schimbre. O schimbare în bine pentru copiii mei, pentru copiii voştri, pentru întreaga lume. Haideţi să facem schimbări în bine, pentru sănătatea planetei noastre“, a spus Jason Momoa, în vlogul pe care l-a postat pe Youtube, despre faptul că și-a dat barba jos. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro