Jennifer Lopez, aproape goală, la 50 de ani. Fotografia a „scăpat” pe internet / FOTO

+2 click pentru
galerie

Jennifer Lopez, aproape goală, la 50 de ani © Arhiva

Jennifer Lopez face ce face şi intră în vizorul fanilor. De data aceasta, vedeta a pozat aproape goală, iar imaginea a ajuns pe internet.

Jennifer Lopez a ajuns la 50 de ani, dar arată mai bine ca la 20 de ani şi asta a dovedit-o încă o dată, într-o fotografie pe care a postat-o recent pe conturile sale de socializare. 

Diva latino-americană s-a pozat într-un costum de baie minuscul care i-a scos în evidenţă trupul de zeiţă, bine lucrat la sală. Cu recenta fotografie, Jennifer a reuşit să stârnească invidia multor domnişoare.

Şi asta pentru că diva este una dintre artistele care nu îşi arată deloc vârsta. La cei 50 de ani ai săi, artista este extrem de admirată, dar în acelaşi timă şi invidiată de femeile de pe întreg globul.

Jennifer Lopez este extrem de mândră de trupul său şi ori de câte ori are ocazia, nu ezită să şi-l pună în evidenţă.

Imaginea cu vedeta care poartă doar o  pereche de bikini și un sutien minuscule, de culoare albă, a adunat într-un timp record, peste 8 milioane de like-uri, iar comentariile au curs şi ele pe bandă rulantă. Peste 100.000 de comentarii a adunat diva la recenta fotografie.

Pe lângă sportul pe care îl practică, Jennifer Lopez ţine şi o dietă strictă, are grijă să se şi odihnească bine, dar şi genele bune pe care le-a moştenit sunt un real ajutor pentru diva de peste hotare. Astfel, Jennifer Lopez poate fi oricând confundată cu o puştoaică de 20 de ani. 

Iar asta o dovedește cu prisosință faptul că mama artistei, Guadalupe Rodriguez, la 73 de ani, arată ca de 43…

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro