Jennifer Lopez are un trup de oțel, la 50 de ani! Artista a făcut furori pe străzile din Miami. FOTO

+4 click pentru
galerie

Jennifer Lopez are un trup de oțel, la 50 de ani! Artista a făcut furori pe străzile din Miami. FOTO © Profimedia

Jennifer Lopez pare că a descoperit fântâna tinereții. Artista arată mai bine acum, decât în anii tinereții, și are un trup fără cusur, ce le-ar face geloase pe multe domnișoare.

Jennifer Lopez trage din greu la sală, iar acest lucru se vede din plin. Artista a fost surprinsă recent ieșind dintr-o cafenea din Miami, alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez și fiica ei. Jennifer Lopez s-a afișat într-o pereche de colanți mulați perfect pe posteriorul bombat și o bustieră. Artista și-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat.

Jennifer Lopez este o împătimită a sportului și petrece foarte mult timp în sala de fitness. Totodată, artista are un stil de viață sănătos, a renunțat la cafea de 15 ani și doarme doar pe spate, pentru a evita apariția ridurilor. „Fac exerciții pentru a fi în cea mai bună formă de până acum” , a scris Jennifer Lopez, într-o postare pe Instagram.

Jennifer Lopez, o viață agitată

Jennifer Lopez a avut trei mariaje: primul cu Ojani Noa (22 februarie 1997 - 1 ianuarie 1998); al doilea cu Cris Judd, un dansator din trupa sa (29 septembrie 2001 - 26 ianuarie 2003); în 2004 s-a căsătorit cu interpretul Marc Anthony, cu care are gemeni, un băiat - Maximilian David şi o fată - Emme Maribel, născuţi la 22 februarie 2008. În 2011, cei doi au anunţat divorţul, care s-a pronunţat în iunie 2014. În martie 2019, s-a logodit cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest