Jennifer Lopez, iubita lui Maluma? Cum este posibilă relaţia dintre cei doi

+3 click pentru
galerie

Jennifer Lopez, iubita lui Maluma? Cum este posibilă relaţia dintre cei doi © instagram

Celebrul artist columbian, Maluma, este dorit de multe fete, însă se pare că inima cântăreţului bate foarte tare atunci când se apropia de cunoscuta cântăreaţă internaţională, Jennifer Lopez. Aceasta este iubita lui, dar doar pentru un rol. 

Fanele sunt înnebunite după el şi îi fredoneză non-stop melodiile. Multe şi-ar dori ca măcar să aiba un autograf de la artistului columbian, Maluma, dar pentru majoritatea rămâne doar un vis, ce cu greu va deveni realitate. Jennifer Lopez este iubita artistului, dar doar pentru un rol la care cei doi sunt colegi de platou. Artişii vor juca împreună într-o producţie romantică a cărei acţiune se va petrece în New York.  Maluma îl va interpreta pe Bastian, un rocker care îşi părăseşte iubita înainte de nuntă. Rolul acesteia este interpretat de Jennifer Lopez.

"Este distractiv când artişti din genuri diferite se unesc şi contribuie la crearea a ceva special, autentic şi adevărat", a scris Jennifer Lopez pe un cont de socializare. Cântăreaţa a postat o fotografie cu artistul columbian, iar în doar câteva zile a reuşit să strângă un număr record de aprecieri, peste 1 milion. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro