A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață din 2019. Îl recunoști?

+3 click pentru
galerie

A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață din 2019. Îl recunoști? © Hepta

Ca în fiecare an, cei de la revista PEOPLE l-au numit pe cel mai sexy bărbat în viață, din anul 2019. După ce, în 2018, revista i-a atribuit acest titlu actorului britanic Idris Elba, iată că acum ștafeta îi este pasată tot unui artist – de data aceasta, un cântăreț!

Are 40 de ani, a luat cam toate premiile pe care le putea lua (Emmy, Grammy, Tony și Oscar), are doi copii și este căsătorit cu superba Chrissy Teigen. Dacă știi deja despre cine este vorba, datorită acestor indicii, felicitări!

Cine este cel mai sexy bărbat în viață 2019

Da, într-adevăr, este vorba despre cântărețul american John Legend. Devine, astfel, al patrulea bărbat de culoare care primește acest titlu, după Denzen Washington (1996), Dwayne „The Rock” Johnson (2016) și Idris Elba (2018).

„Am fost încântat, dar și speriat în același timp, pentru că este o mare presiune”, a declarat Legend pentru People după anunțul privind titlul de cel mai sexy bărbat în viață. „Toată lumea mă va analiza să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru acest titlu. De asemenea, îi succed lui Idris Elba, ceea ce nu este corect și nici drăguț pentru mine”, a fost reacția muzicianului.

John Legend a ajuns celebru odată cu albumul lui de debut, „Get Lifted”, care a ajuns pe rafturi în 2004. Încă de pe atunci a început seria de aprecieri din partea criticilor. A început să câștige numeroase premii Grammy, Emmy, Tony și chiar și un Oscar, pentru piesa „Glory”. Este unul dintre cei numai 15 câștigători „EGOT” din lume, adică cei care se pot mândri că au în palmares premii Emmy, Grammy, Oscar și Tony.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro