Celebrul Julio Iglesias n-a fost prea cuminte în tinereţe! Tribunalul a decis că artistul este "tatăl biologic" al unui bărbat de 43 de ani

Celebrul Julio Iglesias n-a fost prea cuminte în tinereţe! Tribunalul a decis că artistul este "tatăl biologic" al unui bărbat de 43 de ani © Facebook

Se pare că Julio Iglesias Junior nu glumea atunci când, întrebat fiind câţi fraţi are a răspuns: "Nici eu nu ştiu". Tatăl său, Julio Iglesias Senior, ajuns la 75 de ani, a fost înştiinţat, zilele acestea, că este "tatăl biologic" al unul bărbat de 43 de ani, potrivit presei internaţionale.

Nu mai puţin de trei decenii a durat procesul intentat de mama bărbatului de 43 de ani, care în tot acest timp a susţinut că a avut o relaţie de o săptămână cu Julio Iglesias, înainte cu nouă luni ca fiul său, Javier Sanchez Santos, să se nască. Femeia, de naţionalitate portugheză, era dansatoare în Catalunia, la mijlocul anilor 70.

În tot acest timp, Julio Iglesias a refuzat să facă test de parternitate, neprezentându-se la procese. În total, după o numărătoare oficială, cel mai iubit artist latino din istorie, are nouă copii: trei cu spanioloaică de origine filipineză, Isabel Preysler, cinci modelul olandez Miranda Rijnsburger, actuala sa soţie, şi unul cu dansatoarea portugheză.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest