Justin Bieber s-a căsătorit. Artistul şi Hailey Baldwin şi-au unit destinele, ieri

+4 click pentru
galerie

Justin Bieber s-a căsătorit. Artistul şi Hailey Baldwin şi-au unit destinele, ieri © instagram

Justin Bieber şi iubita sa Hailey Baldwin au ales să se căsătoreasă religios. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, ieri, în prezenta familiei şi a prietenilor apropiaţi. 

Puştoaicele sunt înnebunite după el, dar acum nu mai e singur. Justin Bieber s-a căsătorit cu iubita sa, Hailey Baldwin, într-o staţiune hotelieră din Carolina de Sud, în prezenţa familiei şi a prietenilor. Potrivit presei internaţioanele, la nuntă au luat parte mai multe vedete, printre care şi Edd Sheeren, Kylie, Alec Baldwin, Kendall Jenner, Usher.

Cununia civilă, anul trecut 

Justin Bieber şi soţia sa s-au căsătorit civil, anul trecut, în luna septembrie şi au confirmat căsătoria pe reţelele de socializare abia după două luni. 

Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, şi Hailey Baldwin, de 22 de ani, s-au întâlnit pentru prima oară la începutul adolescenţei şi au început o relaţie serioasă în urmă cu doar doi ani.

Celebrul cântăreţ este unul dintre cei mai bogați artiști din lume, iar averea lui se ridică la o sumă impresionantă: 265 de milioane de dolari, după cum informează presa internațională. Și, pentru că își poate permite orice, artistul nu se zgârcește deloc atunci când vine vorba de confortul său și de luxul pe care trebuie să îl aibă locuința sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro