Kanye West vrea să-și schimbe numele în „Miliardar Creștin Genial”

Kanye West vrea să-și schimbe numele în „Miliardar Creștin Genial” © Hepta

Numit recent unul dintre cei mai bogați artiști de hip hop, Kanye West iscă noi controverse cu dorința lui de a-și schimba numele legal. Înfuriat de faptul că oamenii tot cred că el este „doar” un milionar, artistul american vrea ca în buletin să apară numele „Miliardar Creștin Genial Kanye West”, ca toată lumea să știe cum stă treaba, de fapt.

Recent, celebra publicație Forbes a anunțat că soțul lui Kim Kardashian este unul dintre cei mai bogați artiști de hip hop, cu o avere estimată la 240 de milioane de dolari. O mică problemă: Kanye West insistă că el este miliardar, nu milionar și chiar se gândește că ar trebui să-și schimbe numele, ca toată lumea să știe asta.

Kanye West vrea să-și schimbe numele

Într-un interviu, Kanye West a vorbit despre puterea economică a oamenilor de culoare, care ar fi „sufocată” de anumite companii, precum Forbes. Rapperul a explicat că, deși le-a arătat celor de la publicație o declarație de avere de 890 de milioane de dolari, tot nu a fost denumit miliardar.

„Ei nu vor ca noi să știm că putem cumpăra terenuri. Ei nu vor ca noi să deținem afaceri în procent de 100%, așa cum dețin eu Yeezy”, a explicat West, făcând referire la casa lui de modă estimată de 1.5 miliarde de dolari. „Dacă oamenii spun că e grosolan să spui că ești miliardar, eu le spun că s-ar putea să-mi schimb numele legal în Miliardar Creștin Genial Kanye West, timp de un an, până când voi toți înțelegeți exact cum stă treaba. Va fi pe plăcuțele de înmatriculare”, a spus rapperul, potrivit CBS News.

În prezent, Kanye West este ocupat cu promovarea celui mai recent album al său, „Jesus is King”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro