Kate Middleton a întors toate privirile la prima recepţie găzduită de Prinţul William

Chiar dacă scandalul plecării Ducilor de Sussex din familia regală britanică este încă sub privirile jurnaliştilor, Prinţul William şi Kate Middleton au fost recent în centrul atenţiei, după ce au fost gazdele primului lor eveniment extrem de important, cu o eleganţă aparte.

Cea care a întors toate privirile, aşa cum era de aşteptat, a fost Kate, care i-a fermecat pe invitaţi cu ţinuta ei strălucitoare.

Deşi, scandalul Megxitului a acaparat, în ultima vreme, toate evenimentele Casei Regale, se pare că acum lucrurile au intrat pe un făgaş normal.

La doar câteva zile de când fratele său şi-a anunţat retragerea de la Palatul Buckingham, Prinţul William a găzduit prima sa recepţie, alături de frumoasa sa soţie, Kate Middleton.

Absolut toţi invitaţii care au participat la Summitul de Investiţii Marea Britanie-Africa, au fost primiţi la extraordinarul eveniment de către Prinţul William şi Kate Middleton. Alături de ei au fost şi membri seniori ai familiei regale: Prinţul Edward, soția sa Sophie, Contesă de Wessex, și Prințesa Anne.

Cei care au lipsit de la glamuroul eveniment au fost Regina Marii Britanii și Prințul Charles.

De asemenea, printre invitaţii de seamă s-au numărat şi premierul Boris Johnson, dar şi alţi 21 de șefi de stat şi miniştri sud-africani.

Însă, cea care a atras toate privirile, fiind senzaţia serii, a fost nimeni alta, decât Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a impresionat cu silueta perfectă pe care a afişat-o, chiar dacă este mamă a trei copii, dar şi cu rochia purtată, semnată Needle & Thread, în valoare de 410 lire sterline.

Rochia roşie ca focul, cu paiete i-a evidenţiat talia trasa parcă prin inel, iar zâmbetul pe care l-a afişat pe tot parcursul evenimentului a fost, poate, arma secretă a Ducesei de Cambridge.

Astfel, cu ţinuta purtată în seara evenimentului, Kate a pus capăt speculaţiilor cum că ar fi însărcinată din nou.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro