Kate Middleton, din nou însărcinată? Cine a dat-o de gol pe soţia Prinţului William

+3 click pentru
galerie

Kate Middleton, din nou însărcinată? Cine a dat-o de gol pe soţia Prinţului William © Hepta

Kate Middleton este, din nou, însărcinată? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele fanilor Familiei Regale. Astfel, potrivit informaţiilor din Marea Britanie, Casa Regală Britanică ar urma să facă în curând marele anunţ.

Cine a dat-o de gol pe Kate Middleton

În plus, toată lumea a fost uimită de persoana care ar fi dat-o de gol pe Kate Middleton. Aceasta este nimeni alta decât Prinţesa Charlotte. Se pare că micuţa este foarte fericită că familia se va mări şi chiar ar fi dezvăluit şi sexul viitorului bebeluş al lui Kate Middleton şi al Prinţului William.

Astfel, se pare că Kate Middleton şi Prinţul William ar urma să devină părinţi de fetiţă. Prinţesa Charlotte ar fi dat marea veste la grădiniţă, potrivit presei din marea Britanie. Se pare că aceasta era foarte entuziasmată şi le-ar fi spus copiilor că va mai avea o surioară. În acest timp, una dintre învăţătoare ar fi auzit-o şi ar fi dat vestea mai departe.

”Era foarte entuziasmată şi spunea că abia aşteaptă. A fost un anunţ incredibil, chiar în prima ei săptămână de şcoală“, a spus învăţătoarea, potrivit New Idea.

Kate Middleton şi Prinţul William mai au împreună trei copii: Prințul George de Cambridge, în vârstă de 6 ani, Prințesa Charlotte de Cambridge, în vârstă de 4 ani, şi pe Prințul Louis de Cambridge, în vârstă de 1 an.

Familia Regală Britanică s-a mărit

O altă bucurie imensă în familia Regală Britanică a avut loc la începutul lunii mai, atunci când Meghan Markle şi Prinţul Harry au devenit şi ei pentru părinţi pentru prima dată. Băieţelul s-a născut sănătos şi a primit numele de Archie Mountbatten-Windsor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro