FOTO / Kate Middleton, pe urmele lui Meghan Markle? Ducesa de Cambridge a purtat o ținută de 7000 de lire, la un eveniment

+3 click pentru
galerie

FOTO / Kate Middleton, pe urmele lui Meghan Markle? Ducesa de Cambridge a purtat o ținută de 7000 de lire, la un eveniment © hepta.ro

De când a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle „le-a luat ochii” oamenilor cu ținutele scumpe și extravagante pe care le-a purtat la diverse evenimente. Dacă până acum prefera să fie extrem de simplă, Kate Middleton a luat-o pe urmele Ducesei de Sussex și a cheltuit o avere pe ultima sa apariție!

Premiile BAFTA au strâns laolaltă marile dive ale cinematografiei, iar printre cei mai de seamă invitați s-a numărat și Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a reușit să capteze atenția tuturor cu ținuta pe care a purtat-o!

Mai exact, soția Prințului William a ales să poarte o rochie albă, extrem de prețioasă, care costă nu mai puțin de 7000 de lire! Mai mult, piesa de rezistență a outfit-ului a fost ceea ce toată lumea a admirat: cerceii Prințesei Diana, pe care Kate Middleton i-a etalat cu mare mândrie! De asemenea, la mâna lui Kate Middleton a fost văzută și o brățară de-ale Reginei Elisabeta. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro