Katie Price, mutilată de intervențiile estetice! Actrița și-a deformat fața cu ultima operație și e de nerecunoscut

+3 click pentru
galerie

Katie Price, mutilată de intervențiile estetice! Actrița și-a deformat fața cu ultima operație și e de nerecunoscut © profimediaimages.ro

Celebra Katie Price și-a șocat fanii! Actrița a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician, dar se pare că de aceasă dată a ieșit complet desfigurată! Ceea ce trebuia să fie o operație de ridicare a pomeților s-a transformat în ceva horror, căci nimeni nu o mai recunoaște acum pe Katie Price. 

Se spune că oamenii care apelează la operații estetice o fac pentru a-și îmbunătăți aspectul feței sau al corpului, dar de cele mai multe ori, aceste tipuri de intervenții nu fac altceva decât să urâțească, atunci când protagoniștii apelează la ele în mod exagerat. 

Acest lucru s-a întâmplat cu Katie Price, căci acum, actrița este cu totul de nerecunoscut și fanii ei au avut parte de un șoc atunci când au văzut-o. 

Katie Price s-a afișat pe stradă cu rezultatele groaznice pe care le-a avut în urma operației de lifting facial pe care și-a făcut-o de curând. La doar câteva zile de când a apelat la bisturiu, Katie Price s-a afișat cu fața desfigurată, plină de cicatrici și sânge și se pare că intervenția chirurgicală nu a avut nici pe departe rezultatul pe care îl aștepta aceasta.

Mai mult, Katie Price este plină de cusături în zona urechilor, iar cicatricile sunt imense. Katie Price, fostul model de 41 de ani a vrut să-și ridice pomeții și ochii, dar rezultatul i-a făcut pe fani să-și dea coate. Ei bine, Katie Price este dovada clară a faptului că atunci când ai prea mulți bani și investești în tine fără să te gândești că ai putea exagera, mai tot timpul reușești să dai greș. 

Cine este Katie Price

Katie Price, în vârstă de 41 de ani, a câștigat peste 6.2 miliarde de lire din aparițiile la reality show-uri și peste 3 milioane de lire provenite după lanasarea unei colecții de lenjerie intimă. Și-a cheltuit cea mai mare parte din avere pe operații estetice și vacanțe de lux. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro