Drama celui mai tare actor. Iubita şi fetiţa sa nou-născută au murit

+3 click pentru
galerie

Drama celui mai tare actor. Iubita şi fetiţa sa nou-născută au murit © Instagram

Este unul dintre cei mai mari actori. Este iubit şi apreciat de o lume întreagă. Are fanii la picioare, iar viaţa profesională îi este mereu înfloritoare. Nu la fel stau, însă, lucrurile şi în cea personală. Actorul a trecut prin dureri greu de imaginat, iar totul i-a fost dată peste cap de marile pierderi din viaţa lui.

Copilul şi iubita actorului au murit

Keanu Reeves, pentru că despre acesta este vorba, este un bărbat puternic fără doar şi poate. Acesta şi-a pierdut copilul şi iubita la o perioadă scurtă de timp, iar viaţa i-a fost dată peste cap. Keanu Reeves şi Jennifer Syme s-au îndrăgostit în 1998 şi au decis să formeze un cuplu. La ceva timp după, partenera i-a dat marea veste actorului. Urmau să devină părinţi. Deşi totul a decurs bine în sarcină, din păcate, la naştere, copilul s-a născut mort.

Durerea a fost imensă pentru amândoi, astfel că la puţin timp după tragedie, Keanu Reeves şi iubita lui au decis să pună punct relaţiei. Durerea a continuat pentru celebrul actor, pentru că la un an şi jumătate de la despărţirea de iubită, aceasta a murit la 28 de ani, în urma unui accident grav.

Keanu Reeves şi-a pierdut şi cel mai bun prieten

Înainte de cele două mari pierderi din viaţa sa, Keanu Reeves a mai trecut printr-o dramă după ce şi-a pierdut cel mai bun prieten. River Phoenix, actor şi el, a murit în urma unei supradoze de droguri. Tragedia avea loc în urmă cu 26 de ani.

Keanu Reeves, părăsit de tată la vârsta de 3 ani

Viaţa i-a fost grea încă de mic, asta pentru că Keanu Reeves a fost părăsit de tată. Mama sa a fost nevoită să se ocupă de el, dar şi de surorile lui şi să le ofere o viaţă cât se poate de bună. Drept mulţumire pentru tot ce a făcut mama lui pentru el, Keanu Reeves a muncit, iar astăzi este unul dintre cei mai mari şi mai iubiţi actori din lume.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro