Keanu Reeves şochează prin gestul său! Oare de ce refuză să atingă femeile? FOTO

+6 click pentru
galerie

Keanu Reeves şochează prin gestul său! Oare de ce refuză să atingă femeile? FOTO

Actorul american Keanu Reeves a ajuns din nou viral pe reţelele de socializare. De data aceeasta nu este vorba despre vreun rol pe care l-a interpretat impecabil, ci despre modul în care acesta tratează femeile...atunci când se fotografiază cu ele.

Dificil de înţeles pentru multă lume, dar sesizabil obicei, Keanu Reeves preferă să nu atingă persoanele de sex opus atunci când se fotografiază cu ele. Atingerea lui este una formală, de la distanţă, ca şi cum s-a întâmpla ceva rău dacă le-ar atinge.

Inițial, imaginile cu Keanu Reeves și fanele sale au fost postate pe Twitter, însă ulterior au fost preluate și de presa internațională, între care și CNN. Gestul său a strâns numeroase comentarii pozitive din partea fanilor. „Nu cred că este nepoliticos să îmbrățișezi pe cineva care te roagă să faceți poză împreună. Însă este un gest inteligent să alegi să respecți spațiul lor personal”, a scris o persoană pe Twitter. O altă persoană a speculat că, de fapt, Reeves ar reacționa la mișcarea „Me Too”, prin care vrea să acorde mai mult spaţiu intimităţii femeilor.

Keanu Reeves a revenit pe marile ecrane cu cel mai recent film din seria „John Wick”, însă apare și în comedia romantică „Always Be My Maybe”, cât și în „Toy Story 4.” Într-un interviu acordat revistei People, Reeves a declarat că nu știa că „internetul este îndrăgostit de el.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest