Cu machiaj este păpușă, fără machiaj e mătușă! O actriță celebră și-a șocat fanii

+5 click pentru
galerie

Cu machiaj este păpușă, fără machiaj e mătușă! O actriță celebră și-a șocat fanii © profimediaimages.ro

Deși a fost considerată una dintre cele mai frumaose femei din lume, Kelly Brook nu mai este deloc ce era în urmă cu ceva timp! Vedeta a adunat câteva kilograme în plus și chiar s-a deformat, spre șocul fanilor. Mai mult, fără machiaj, diva internațională este de-a dreptul de nerecunoscut.

Kelly Brook, căci despre ea este vorba a ajuns de nerecunoscut! După ce a pierdut lupta cu kilogramele, vedeta s-a afișat complet nemachiată iar fanii nu au avut deloc o reacție pozitivă, căci în aparițiile ei foarte sexy, atunci când este aranjată, arată complet diferit. 

Are o problemă reală cu greutatea

Nu doar lipsa machiajului este problema lui Kelly Brook, căci diva internațională a pierdut demult lupta cu kilogramele și fanii ei observă acest lucru cu fiecare apariție de-ale ei. Sânii i s-au lăsat teribil, iar picioarele și fundul sunt pline de celulită, dar cu toate acestea, Kelly Brook continuă să poarte haine sumare, ori de câte ori are ocazia. 

Kelly Brook, în vârstă de 39 de ani, este o actriță și fotomodel britanic. La 16 ani și-a început cariera de fotomodel, după ce a câștigat un concurs de frumusețe.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro