Kevin din „Singur Acasă” este bărbat în toată firea! Ce face acum și cu ce actriță celebră se iubește

+5 click pentru
galerie

Kevin din „Singur Acasă” este bărbat în toată firea! Ce face acum și cu ce actriță celebră se iubește © Hepta

Există puține roluri mai legendare decât cel al puștiului din „Singur Acasă”. Chiar dacă nu toată lumea ține minte numele personajului (de actor nici nu mai zicem), chipul lui Macaulay Culkin a devenit sinonim cu Sărbătorile peste tot în lume.

Însă, a trecut mult timp de la momentul când celebrul film a ajuns în cinematografe. De atunci, „Kevin” a crescut, s-a transformat într-un bărbat în toată firea și chiar a trecut prin mai multe cumpene!

Macaulay Culkin are acum 39 de ani. S-a născut pe 26 august 1980 și este actor, muzician, dar și autor!

Și-a început cariera în cinematografie devreme, debutând în filmele Rocket Gibraltar (1988) și Uncle Buck (1989). Succesul adevărat l-a cunoscut abia în 1990, atunci când a intrat în pielea personajului Kevin, din filmul „Singur Acasă”. S-a întors și pentru continuarea „Singur Acasă 2”, care a ieșit în 1992.

După mai multe proiecte, Macaulay Culkin a rupt orice legătură cu părinții care i-au făcut viața un calvar pe platourile de filmare. A dispărut din lumina reflectoarelor o perioadă, preferând să se concentreze pe lucrurile pe care a dorit să le facă. În 2018, într-un podcast, a dezvăluit că tatăl lui a fost abuziv „mental, dar și fizic” și că era „invidios” pe reușitele lui la o vârstă așa de fragedă, conform The Sun.

În prezent, se spune că Macaulay Culkin are o valoare estimată la 15 milioane de lire. 

În 1998, la numai 18 ani, s-a căsătorit cu actrița Rachel Miner. Mariajul lor s-a încheiat, însă, în 2002. A format ulterior un cuplu și cu Mila Kunis, acum căsătorită cu Ashton Kutcher. În prezent, „Kevin” se iubește cu actrița Brenda Song, faimoasă pentru diverse roluri din producții Disney.

Acum, Macaulay Culkin mai apare din când în când în filme, se concentrează și pe latura lui muzicală și chiar a făcut mai multe colaborări în care a recreat momente legendare din filmul care l-a propulsat pe noi culmi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro