Kim Basinger, victima operaţiiilor estetice! Chipul său i-a şocat pe fani. FOTO

+2 click pentru
galerie

Kim Basinger, victima operaţiiilor estetice! Chipul său i-a şocat pe fani. FOTO © sursa Facebook

Operaţiile estetice fac din ce în ce mai multe victime. Multe dintre persoanele care apelează la aceste intervenţii uită efectiv să se opreasă, iar rezultatul poate fi unul dezastruos. La fel şi în cazul lui Kim Basinger care şi-a şocat fanii cu schimbarea radicală a chipului ei.

Se pare că frumuseţea lui Kim Basinger s-a transformat treptat într-o amintire pentru cei care o urmăreau în filme celebre precum "Batman", "Final Analysis", "My Stepmother Is an Alien". Cu ocazia unei gale organizate pentru o strângere de fonduri în Los Angeles, vedeta şi-a surprins fanii admiratorii într-un mod destul de... neplăcut. Nu vestimentaţia e cea care i-a şocat pe fani, ci faţa acesteia, asaltată de operaţiile estetice.

Chipul actriţei nu mai transmitea niciun fel de expresie. Avea pielea mult prea întinsă pentru vârsta ei, de 65 de ani, din cauza botoxului exagerat pe care şi l-a injectat în piele. Deşi pentru meseria sa, mimica este cel mai mare ajutor, acum Kim nu mai are nici măcar riduri de expresie, specifice vârstei.

Kim Basinger fiica celebrului muzician Don Basinger. Actriţă şi model de succes, aceasta a fost căsătorită cu actorul Alec Baldwin. În urma mariajului, cei doi au o fiică:  modelul Ireland Baldwin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest