Kim Kardashian, declarații uluitoare despre fiul cel mic. E convinsă că tatăl ei s-a reîncarnat

Kim Kardashian, declarații uluitoare despre fiul cel mic © Instagram

Celebra Kim Kardashina face ce face și ajunge în prim plan din nou. De data aceasta, vedeta de peste hotare a făcut declarații uluitoare despre fiul ei cel mic, dar și despre tatăl ei.  Vedeta a declarat că este sigură că Psalm, mezinul familiei, este tatăl ei.

Da, ați auzit bine! Kim crede în reîncarnare. Se pare că vedeta crede acest lucru, după ce, în timp ce mama surogat era însărcinată cu copilul ei, un medium din Bali i-ar fi spus vedetei că în bebelușul care se va naște ar putea fi reîncarnat tatăl ei, conform presei internaționale.

Deși nu a crezut la început spusele mediumului, câteva semne au făcut-o să se convingă de acest lucru.

'Fiul meu, Psalm, este probabil cel mai fericit bebeluș. El zâmbește întotdeauna și este mereu fericit. (…) În show-ul nostru vom arăta când am fost în Bali și o femeie – medium – a venit la mine și mi-a zis că o să am un fiu și va fi tatăl meu reîncarcat în el. Nimeni nu știa. Nimeni din echipa mea nu știa că am o mamă surogat care este însărcinată cu un băiețel', a declarat Kim Kardashian.

De asemenea, vedeta spune că, pe lângă acel medium din Bali, încă o persoană i-ar fi transmis același lucru. Și cea de-a două persoană a spus că în micuțul Psalm este reîncarnat tatăl vedetei. 

'Eu trebuia să plec din oraș și aveam nevoie de guvernanta mea să vină, dar ea avea un baby shower unde trebuia să meargă. I-am zis că este în regulă și că îl poate lua pe micuț cu ea. Chiar aveam nevoie de ajutorul ei. L-a luat cu ea, iar acolo a venit o femeie care a întrebat-o dacă este fiul ei. Guvernanta i-a răspuns că nu este, ci că doar are grijă de el. Apoi i-a spus să-i transmită mamei bebelușului că este reîncarcat un membru al familiei în el', a mai povestit Kim Kardashian.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro