Este idolul tuturor adolescentelor, dar fără Photoshop e de nerecunoscut! Kim Kardashian, cu picioarele invadate de celulită

+4 click pentru
galerie

Este idolul tuturor adolescentelor, dar fără Photoshop e de nerecunoscut! Kim Kardashian, cu picioarele invadate de celulită © Instagram

Cu Photoshop e păpușă, dar fără...este mătușă! Cam asta putem spune despre Kim Kardashian și oricât de șocant ar părea, diva internațională nu arată nici pe departe ca în fotografiile perfecte, pe care le încarcă pe Instagram. 

Fanele lui Kim Kardashian vor fi extrem de dezamăgite, căci vedeta nu arată deloc așa cum o văd ele, pe Instagram. Recent, Kim Kardashian a fost surprinsă de paparazzi pe o stradă din Los Angeles, iar fără Photoshop, starleta este de-a dreptul de nerecunoscut! Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți, Kim Kardashian a lăsat la vedere picioarele pline de celulită și nu, nu este deloc o glumă!

Iată că și cele mai mari dive care sunt admirate de adolescentele din întreaga lume și sunt considerate a fi perfecte, nu sunt! Din păcate, atunci când ies pe stradă, vedetele nu prea pot să-și ia Photoshop-ul după ele...iar rezultatele sunt, de cele mai mutle ori, dezastruoase, așa cum este și cazul lui Kim Kardashian. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro