Kylie Jenner a zburat cu elicopterul lui Kobe Bryant înainte de tragedie. ”Încă nu îmi vine să cred!”

+3 click pentru
galerie

Kylie Jenner a zburat cu elicopterul lui Kobe Bryant înainte de tragedie. ”Încă nu îmi vine să cred!” © Instagram

După ce întreaga ţară a fost zguduită de moartea regretatului sportiv Kobe Bryant, Kylie Jenner a susţinut că şi ea a zburat cu acelaşi elicopter de câteva ori, înainte de producerea tragediei.

Kylie Jenner a făcut informaţia publică printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, prin care-şi exprima regretul faţă de pierderea marelui jucător.

"Odihnească-se în pace... şi rugăciuni către aceste familii. Încă nu-mi vine să cred acest lucru. În acest elicopter am zburat și eu de câteva ori, împreună cu acel pilot, Ara. Era un bărbat atât de drăguț", a dezvăluit bruneta printr-o fotografie, postată pe Instagram.

Kylie Jenner împreună cu fratele său Robert Kardashian au folosit acelaşi aparat de zbor, în noiembrie anul trecut, cu ocazia zilei de naştere a lui Dream Kardashian, potrivit Libertatea. Aceştia s-au plimbat cu Sikorsky S-76, acelaşi elicopter în care Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa.

Kobe Bryant a murit duminică seară, 26 ianuarie, la doar 41 de ani. Faimosul baschetbalistse afla într-un elicopter care s-a prăbușit în Calabasas, Statele Unite ale Americii. 

În elicopterul Sikorsky S-76 se mai aflau alţi trei pasageri, dintre care un pilot. TMZ relatează că, potrivit primelor informații, aparatul de zbor s-a prăbușit în urma unui incendiu izbucnit la bord. 

Cristiano Ronaldo, mesaj sfâşietor după moartea lui Kobe Bryant

După vestea cutremurătoare a morţii, pe reţelele de socializare a curs cu mii de mesaje, atât din partea fanilor, cât şi din partea apropiaţilor săi. Unui dintre cei mai celebri sportivi care şi-a transmis public condoleanţele şi regretele a fost Cristiano Ronaldo, postând un mesaj dureros pe reţelele de socializare.

"Atât de trist să aud veștile sfâşietoare despre moartea lui Kobe și a fiicei sale Gianna. Kobe a fost o adevărată legendă și inspirație pentru atât de mulți oameni. Transmit condoleanțe familiei și prietenilor lui și familiilor tuturor celor care și-au pierdut viața în accident.  Odihneşte-te în pace, legendo💔", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul său de Facebook, în dreptul unei fotografii cu regretatul sportiv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro