FOTO / Kylie Jenner, petrecere fastuoasă pentru fetița ei! Micuța a primit un cadou colosal de la un DJ celebru

+3 click pentru
galerie

FOTO / Kylie Jenner, petrecere fastuoasă pentru fetița ei! Micuța a primit un cadou colosal de la un DJ celebru © Instagram

Kylie Jenner și iubitul ei, Travis Scott, au scos din buzunar mii de dolari pentru prima aniversare a fetiței lor, Stormi. Petrecerea a fost de top, cu invitați care mai de care, iar tematica a fost una atent aleasă. 

Chiar dacă are doar un anișor, Stormi este deja tratată ca un star! Petrecerea a fost denumită "Lumea lui Stormi", cu decorațiuni cu chipul său, mașinării de carnaval și o alee denumită "Pădurea Curcubeu". Toate surorile Kardashian au fost prezente și i-au adus cele mai scumpe cadouri, însă DJ Khaled i-a oferit un dar cu totul extravagant, scrie Daily Mail. 

Kylie Jenner a postat pe InstaStory o filmare în care artistul îi dăruiește lui Stormi o geantă ce apariține unui brand celebru, iar micuța părea foarte încăntată.

Kylie Jenner și-a ținut ascunsă toată sarcina. Ea a născut-o pe Stormi pe data de 5 februarie 2018 și și-a cerut scuze fanilor, la momentul respectiv, pentru că a ales să păstreze informația secretă. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro