Kylie Jenner a pozat complet dezbrăcată, pentru revista Playboy. Prima imagine a aruncat internetul în aer

+3 click pentru
galerie

Kylie Jenner a pozat complet dezbrăcată, pentru revista Playboy. Prima imagine a aruncat internetul în aer © Instagram

La numai 21 de ani, Kylie Jenner îi calcă pe urme surorii sale, Kim Kardashian, și își face debutul în celebra revistă pentru adulți Playboy. Vedeta a postat deja o primă imagine de la ședința foto care se anunță incendiară, aruncând practic în aer internetul.

Kylie Jenner (21 de ani) a pozat pentru coperta celebrei reviste Playboy. Marți, a oferit și o primă imagine de la ședința foto, una care a stârnit un val de reacții din partea celor peste 146 de milioane de urmăritori ai ei.

Kylie Jenner, goală pușcă

În imaginea postată de miliardară, aceasta apare goală pușcă, doar cu o pălărie pe cap, alături de iubitul ei, rapperul Travis Scott. Vedetă este, evident, posteriorul cel extrem de bombat, deja un adevărat etalon al surorilor Kardashian, renumite pentru faptul că arată cam așa cum orice femeie și-ar dori.

Iubitul vedetei a fost regizorul creativ al ședinței foto. Noua ediție din Playboy va apărea pe rafturi în curând și va fi una specială, care va celebra toate lucrurile care aduc bucurii și plăceri în viața noastră.

Kylie Jenner, cea mai tânără milardară

Anul trecut, Kylie Jenner a fost denumită cea mai tânără miliardară din lume, reușind să facă primul ei miliard la frageda vârstă de 21 de ani, mult mai devreme decât șeful Facebook, Mark Zuckerberg. Firma de cosmetice a vedetei a avut încasări de 360 de milioane de dolari numai în anul 2018, Jenner fiind singura proprietară a afacerii. De asemenea, o mare parte din valoarea brunetei vine și din banii câștigați de pe urma reality show-ului „Keepung Up with the Kardashians”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro