Tragedie în lumea muzicii! Cântăreață de 30 de ani, moartă într-un teribil accident rutier

+4 click pentru
galerie

Tragedie în lumea muzicii! Cântăreață de 30 de ani, moartă într-un teribil accident rutier © Facebook

Este doliu în lumea muzicii. O îndrăgită cântăreață country a murit la numai 30 de ani, în urma unui accident rutier. Anunțul trist a fost făcut chiar de reprezentantul cântăreței.

Kylie Rae Harris, o îndrăgită artistă de muzică country, a murit în urma unui accident de circulație produs în New Mexico, informează CNN.

„Cu durere în suflet, confirm că Kylie Rae Harris a murit într-un accident rutier noaptea trecută. Nu avem alte informații și cerem discreție pentru familia ei în acest moment”, a anunțat Alex Torrez, managerul artistei.

Mergea spre un festival de muzică

În vârstă de 30 de ani, Harris se îndrepta spre un festival muzical, acolo unde urma să urce pe scenă și să anime atmosfera pentru mii de oameni. Pe drum, însă, s-a produs tragedia.

Trei mașini au fost implicate în accident.

Ultimul mesaj, cutremurător

Ironia sorții vine din ultimul mesaj postat de artistă, pe rețelele de socializare. Harris și-a informat urmăritorii că nu mai are destulă benzină pentru a ajunge la destinație și că multe din rudele ei și-au pierdut viața chiar pe drumul unde chiar ea a murit.

Cine era Kylie Rae Harris

Harris era considerată o speranță a muzicii country, fiind apreciată de numeroși artiști din comunitatea muzicală din Texas. Sute de mesaje de condoleanțe au curs pe Twitter, acolo unde mulți colegi de breaslă și-au exprimat durerea.

Harris a lăsat în urmă o fiică, pe nume Corbie, pentru care chiar scrisese un cântec, inclus pe albumul „Twenty Years from Now”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro