La soare te poți uita, dar la „avuțiile” ei... ba! Ea e bruneta focoasă care i-a sucit mințile și lui Justin Bieber

+6 click pentru
galerie

La soare te poți uita, dar la „avuțiile” ei... ba! Ea e bruneta focoasă care i-a sucit mințile și lui Justin Bieber © Instagram

Atunci când ești Justin Bieber, nu ai cum să ai parte decât de cele mai frumoase femei ale planetei. Nu s-a iubit doar cu Selena Gomez sau Hailey Baldwin, cea care l-a cucerit iremediabil și pe care a și dus-o la altar. O fostă febleță a celebrului artist este o focoasă brunetă, care a cucerit Instagram-ul cu formele ei.

Yovanna Ventura, din New York, este model, actriță, influencer, dar și o activistă pasionată de salvarea animalelor pe cale de dispariție. Cu sânge latin în vene, de care se și mândrește, i-a cucerit pe cei 5 milioane de urmăritori de pe Instagram, care îi apreciază zilnic pozele care mai de care mai senzuale.

Cine este Yovanna Ventura

Yovanna s-a născut în Miami, Florida, însă este de origini din Republica Dominicană, având o legătură strânsă cu moștenirea ei latină. Vorbește fluent engleza și spaniola, așa că reușește foarte bine să creeze o punte între două culturi.

Yovanna și-a început cariera în industria de modeling în anul 2017, atunci când a semnat contracte cu Wilhelmina Los Angeles, Wilhelmina Londra și Elite Miami. A fost una dintre modelele folosite pentru promovarea liniei de îmbrăcăminte a lui Kanye West, dar a colaborat și cu alte companii și personalități celebre.

În total, pe toate rețelele de socializare, Yovanna a strâns 7 milioane de urmăritori, care sunt tot timpul cu ochii pe ea atât pentru pozele sexy, cât și pentru diversele experiențe din zona călătoriilor, fitness sau muncă caritabilă. Recent, și-a deschis și un canal de YouTube, acolo unde posteasă diverse vloguri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro