Lady Gaga, acuzată că a plagiat "Shallow", piesă pentru care a primit Oscarul

+3 click pentru
galerie

Lady Gaga, acuzată că a plagiat "Shallow", piesă pentru care a primit Oscarul © Hepta

Lady Gaga trece printr-o perioadă delicată! Cântăreaţa este acuzată că a plagiat hit-ul "Shallow" de un muzician care susţine că mai multe acorduri sunt dintr-o piesă compusă în urmă cu şapte ani, în 2012. 

Lady Gaga, una dintre cele mai celebre artiste ale vremii, a fost ameninţată că va fi dată în judecată. Ea a co-scris "Shallow", melodia din "A Star is Born", alături de Mark Ronson, Anthony Rossomando si Andrew Wyatt. 

Steve Ronsen, bărbatul care o acuză de plagiat, susţine că Lady Gaga a furat o progresie de acorduri dintr-o piesă de-ale sale pe care a compus-o în urmă cu şapte ani. De asemenea, muzicianul a precizat că cere "milioane de dolari", potrivit Contact Music.

Orin Snyder, avocatul lui Lady Gaga, spune că cererea lui Steve Ronsen este "ruşinoasă şi greşită", dat fiind faptul că piesa din care acesta susţine că s-a plagiat are doar 1.000 de ascultări pe Soundcloud.

De asemenea, pentru piesa "Shallow", Lady Gaga a câştigat trofeul BAFTA, Globul de Aur şi două premii Grammy.

În urma performanţei pe care a avut-o cu Bradley Cooper la premiile Oscar, oamenii din întreaga lume au început să creadă că între ei este ceva mai mult decât o relaţie de prietenie. Artista însă, neagă zvonurile potrivit cărora ar trăi o poveste de dragoste cu acesta. 

„Nimic nu ar putea fi mai special decât să împărtășesc acest moment cu un prieten adevărat și un geniu artistic”, a declarat Lady Gaga. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro