Lady Gaga s-a făcut de râs! Artista le-a povestit fanilor cu ce doarme în brațe, noapte de noapte: „Nu-mi lipsește”

+3 click pentru
galerie

Lady Gaga s-a făcut de râs! Artista le-a povestit fanilor cu ce doarme în brațe, noapte de noapte: „Nu-mi lipsește” © Instagram

Dacă majoritatea persoanelor ţin în braţe partenerul de viaţă, o jucărie de pluş sau pur şi simplu un pui de pernă, excentrică din fire, Lady Gaga şochează din nou alegând să doarmă cu un obiect de-a dreptul bizar în pat.

Pe Lady Gaga o știe toată lumea ca fiind o persoană extrem de excentrică, care nu se sfiește deloc să fie așa cum își dorește. Și, dacă credeai că le-ai văzut pe toate, află că artista are un obicei de-a dreptul bizar, despre care a povestit în presa internațională, în urmă cu ceva timp. 

Cântăreaţa şi-a postat pe contul personal de socializare o fotografie în care apare nemachiată în timp ce doarme. Ceea ce este ciudat la această fotografie este faptul că doarme cu o cizmă în braţe. Dacă majoritatea persoanelor ţin în braţe partenerul de viaţă, o jucărie de pluş sau pur şi simplu un pui de pernă, excentrică din fire, Lady Gaga şochează din nou alegând să doarmă cu încălţămintea în pat. Artistă are şi o explicaţie pentru gestul făcut. "Always sleep with my dance shoes before a performance" (n.r.- Întotdeauna dorm cu un pantof de dans, înainte de a performa pe scenă), a scris ea.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro