Lady Gaga s-a despărţit de iubit după doar trei luni! Ce a avut de declarat cântăreaţa

Lady Gaga s-a despărţit de iubit după doar trei luni! Ce a avut de declarat cântăreaţa © Sursă Facebook

Lady Gaga poate fi considerată cu siguranţă una dintre cele mai reprezentative exemple pentru tot ce ţine de extravaganţă şi transformare. Dacă la începutul carierei sale artista şoca prin toate apariţiile ei, fie din videoclip-uri, fie de la diverse evenimente, recent Gaga şi-a surprins fanii şi pe plan amoros, despărţindu-se de iubitul ei, Dan Horton, după doar trei luni de relaţie.

Vestea neaşteptată a fost făcută publică chiar de vedetă, pe contul său de Instagram, unde aceasta s-a declarat o femeie singură.

Aflată la petrecerea burlăciţelor pentru o prietenă, Lady Gaga şi-a anunţat fanii că ea şi Dan s-au despărţit prin intermediul unui selfie postat pe Instagram. „O viitoare soție, iar eu, o femeie singură”, a scris aceasta legat de fotografia în care se afla alături de viitoarea mireasă.

Fanii nu s-ar fi aşteptat la această decizie, mai ales după ce Lady Gaga şi Dan Horton au fost surprinşi în ipostaze tandre în Los Angeles, iar după două luni au anunţat că sunt împreună.

Cântăreaţa a mai trecut recent printr-un incident care i-a lăsat pe oameni înmărmuriţi, în cadrul unui concert. Artista a căzut de pe scenă în momentul în care îşi îmbrăţişa un admirator.

În ciuda despărţirii şi a episodului neplăcut de pe scenă, Gaga a fost alături de prietena sa şi a petrecut în continuare. „Poate mă doare totul, dar nu aș fi putut lipsi de la petrecerea burlăcițelor ce e dată în cinstea celei mai bune prietene”, a spus artista.


facebook whatsapp twitter pinterest