Lady Gaga şochează din nou! Artista s-a afişat goală puşcă, într-o cadă cu apă rece / FOTO

+3 click pentru
galerie

Lady Gaga şochează din nou! Artista s-a afişat goală puşcă, într-o cadă cu apă rece / FOTO © Instagram

Lady Gaga şochează, din nou! Mai precis, vedeta a apărut goală puşcă, într-o cadă plină cu gheaţă! De ce a apelat la această metodă extremă, dar şi ce mesaj le-a transmis fanilor?

Lady Gaga, goală puşcă în cadă

Goală puşcă într-o cadă cu apă rece - asa s-a fotografiat Lady Gaga. Motivul este un tratament extrem pe care cântăreaţa îl face pentru pomparea sângelui în organism, după un efort fizic solicitant.

Artista a explicat în ce constă exact procedura.

„Procedura de după show: baie în gheață 5-10 minute, baie fierbinte timp de 20 de minute, apoi costum de compresie plin cu pachete cu gheață timp de încă 20 de minute", a spus Lady Gaga pe Instagram.

Ce a determinat-o pe cântareaţă să recurgă la această metodă?

Lady Gaga a avut un teribil accident în timpul unui concert. A căzut împreuna cu un fan de pe scenă. În urma nefericitei întâmplări, artista a fost supusă unor analize. Dar, în cele din urmă, a anunţat că se simte bine, potrivit Antena Stars.

Lady Gaga nu este singura care a apelat la tratamentul şocant. Baia în gheaţă face furori în rândul vedetelor. Printre celebrităţile care folosesc această metoda se numără şi Madonna, Kevin Hart, Zac Efron, Orlando Bloom şi mulţi alţii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro