Lara Fabian, dată în judecată după ce şi-a anulat concertul de la Bucureşti

Lara Fabian, dată în judecată după ce şi-a anulat concertul de la Bucureşti © Arhiva

Lara Fabian şi-a dezamăgit fanii din România după ce vedeta şi-a anulat şi concertul de la Bucureşti, pe motiv că nu a fost plătită. Supăraţi nu au fost doar cei care au cumpărat bilete la concertul vedetei de peste hotare, ci şi organizatorii evenimentului, dar şi artista. 

Organizatorii evenimentului din Capitală susţin că toate afirmaţiile vedetei sunt false. Aceştia au fost extrem de dezamagiţi de decizia cântăreţei, dar mai ales de acuzaţiile false, aşa cum spun ei, care li se aduc.

„Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptam acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti. Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Vom înainta un proces împotriva artistei şi managementul acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situaţii dureroase. Suntem încrezători ca autoritatea competentă va da un verdict corect”, au declarat organizatorii show-ului.

Nu doar organizatorii şi cei care voiau să o asculte pe artistă sunt supăraţi. Lara Fabian a tunat şi a fulgerat chiar pe pagina sa de Facebook, acolo unde şi+a explicat decizia pe care a luat+o. Artista a mărturisit că şi+a anulat show+ul din motive independente de voinţa ei.

„Sunt în Bucureşti, în hotel… şi sunt profund tristă pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe foarte nefericite, independente de voinţa mea sau a trupei mele. (…) Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată. Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua”, a scris cântăreaţa pe Facebook. 

Este pentru a doua oară când Lara Fabian îşi anulează concertul de la Bucureşti. Evenimentul trebuia să aibă loc iniţial în luna noiembrie a anului trecut, dar din cauza unor probleme de sănătate, vedeta şi-a reprogramat concertul pentru data de 3 februarie. Din păcate, nici de data aceasta, fanii vedetei nu s-au putut bucura de melodiile artistei de peste hotare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro