La 34 de ani, face ravagii! Ea este sexy blonda care înnebunește cu talia de viespe și sânii jucăuși. GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

La 34 de ani, face ravagii! Ea este sexy blonda care înnebunește cu talia de viespe și sânii jucăuși. GALERIE FOTO © Instagram

Nu trebuie să ai maxim 25 de ani ca să poți să stârnești atenția celor din jur. Dovada este o tânără vedetă a Instagram-ului, care se bucură de un succes enorm. La cei 34 de ani ai ei, blonda arată mai bine ca multe puștoaice și stârnește pasiuni în sute de mii de bărbați!

Leanna Bartlett, de origine din Ucraina, este una dintre modelele de succes de pe Instagram. Are peste 3,3 milioane de urmăritori, care îi apreciază zilnic pozele senzuale. Vedetele paginii sale sunt, fără dar și poate, talia de viespe și sânii generoși. Dacă sunt reali sau nu, ei bine, ăsta e un interesant subiect de discuție.

Cine este Leanna Bartlett

Leanna s-a născut în Ucraina, însă s-a mutat în Los Angeles pe când avea 18 ani, epntru a merge la facultate. În timp ce învăța pentru o diplomă în Psihologie, a început să lucreze part-time ca și model, descoperind astfel o pasiune pe care avea să o cultive pentru a o transforma într-o carieră de succes.

Încă de la acea vârstă fragedă, a fost rapid remarcată pentru profesionalism și pentru carisma care i-a cucerit pe diverșii din industrie. A început să plouă cu oportunități de carieră, astfel transformând modeling-ul într-o slujbă full time. În biografia de pe site-ul ei, este evidențiat faptul că succesul ei vine datorită „atitutidinii sociabile și personalității plăcute”. Evident, și datorită trupului.

În prezent, Leanna se bucură de succes și în mediul online, dar nu numai. A fost numită una dintre Fetele Instagram Maxim și lucrează la propria linie de costume de baie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro