Leonardo DiCaprio a renunţat la burlăcie? Presa internațională: actorul se pregătește să devină tată! / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Leonardo DiCaprio a renunţat la burlăcie? Presa internațională: actorul se pregătește să devină tată! / VIDEO © arhivă

Leonardo DiCaprio pare că a renunţat la burlăcie! Toată presa internaţională vuieşte! S-a scris că celebrul actor s-ar fi căsătorit, în mare secret, cu iubita mult mai tinerică şi că ar urma chiar să devină tătic!

Nuntă în secret cu Camila Morrone?

Vedetele internaţionale vor să ne ţină în suspans în legătură cu viaţa privată. Cea mai nouă veste e despre Leonardo DiCaprio care s-ar fi căsătorit în secret cu frumoasa brunetă Camila Morrone şi nu ar fi doar atat... Iubita actorului ar fi deja insarcinată!

Nunta ar fi avut loc după Premiile Oscar, unde Leonardo DiCaprio a ales să se afişeze cu Camila pentru prima dată. Un moment neobişnuit pentru actor, care apărea alături de mama sa.

Leonardo DiCaprio, burlac convins până la vârsta de 45 de ani, şi-a ales o sotie cu 23 de ani mai tînără, iar Camila ar fi cea care il va face tatic. Actorul este la prima căsătorie şi mai ales, primul copil.

Relaţia celor doi a început în 2017, când Al Pacino i-a făcut cunoştinţă lui Leonardo cu bruneta, însă cei doi au ales să nu se afişeze prea des împreună.

Cât ar fi costat nunta lui Leonardo DiCaprio

Zvonurile spun că actorul şi frumoasa lui parteneră s-ar fi logodit într-o vacanţă exotică. Brad Pitt ar fi fost cel care l-ar fi ajutat pe DiCaprio cu toate pregătirile, iar nunta celor doi ar fi costat aproximativ 4 milioane de dolari!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro