Aşa arată imaginile din Bucureşti postate de Leonardo DiCaprio. Fotografiile au stârnit sute de reacţii

+4 click pentru
galerie

Aşa arată imaginea din Bucureşti postată de Leonardo DiCaprio. Fotografia a stârnit sute de reacţii © Sursă Facebook

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai cunoscuţi şi talentaţi actori din lume. Laureat al premiului Oscar, se face remarcat şi în alt domeniu, pe lângă cel artistic. În poziţia de activist pentru protecţia mediului, acesta a postat recent mai multe fotografii pe o reţea de socializare, din ţara noastră. Iată cu ce scop au fost distribuite pozele!

Faimosul Leo DiCaprio a postat miercuri seară, pe profilul său de Instagram, trei fotografii din Bucureşti, ce ilustrau Marșul pentru Păduri, care a avut loc duminică. 

Mai mult de 400 de oameni au mărșăluit pe străzile din București, cerând Ministerului Apelor și Pădurilor să pună capăt defrișărilor ilegale și să protejeze ultimele păduri virgine ale Europei. Proteste similare au avut loc în diferite orașe ale țării. În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile României. Majoritatea copacilor sunt tăiați ilegal. Au existat, de asemenea, sute de atacuri împotriva pădurarilor, inclusiv împotriva a doi pădurari care au fost uciși brutal pentru că apărau aceste păduri. Din Amazon până în România, atacurile împotriva celor care apără pădurile au crescut. Trebuie să protejăm pădurile și oamenii care le protejează”, este mesajul scris de actor, manifestându-şi solidaritatea pentru natură.

Aceste imagini au stârnit imediat mii de like-uri şi sute de comentarii pozitive din partea fanilor.

Nu este prima dată când DiCaprio îşi exprimă interesul faţă de problemele legate de păduri sau în general, dragostea faţă de natură. Acum doi ani, starul internaţional a făcut un apel tot pe reţelele de socializare în ceea ce priveşte salvarea pădurilor din ţara noastră. 

La acea vreme, vedeta promova o acţiune de ecologizare a vegetaţiei din zona lacului Vidraru

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro