Lourdes Leon, fără inhibiţii! Fiica Madonnei a fost protagonista unei orgii

+2 click pentru
galerie

Lourdes Leon, fără inhibiţii! Fiica Madonnei a fost protagonista unei orgii © Instagram

Madonna este cunoscută pentru vocea ei, dar şi pentru "nebunia" de care a dat dovadă de fiecare dată, fie prin apariţiile extravagante, fie prin declaraţiile care mai de care. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, fiica artistei, Lourdes Leon, îi calcă pe urme mamei.

Recent, tânăra Lourdes, în vârstă de 23 de ani a apărut într-o poză care a şocat privirile tuturor. În urma unui eveniment al unui cunoscut brand de peste Ocean, fiica Madonnei apare goală, alături de alte 30 de fete, mimând scene de sex în grup. 

Preluând "nebunia" de la mama sa, Lourdes nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat imediat propunerea venită din partea celor care au organizat evenimentul respectiv. Înainte de asta, tânăra s-a sărutat cu o dansatoare, mai apoi alăturându-se grupului, pentru a simula orgia în faţa privitorilor. 

Madonna, mândră de fiica ei

Madonna are 61 de ani şi din relaţia cu fostul iubit, Carlos Leon, a reieşit Lourdes, care îi calcă hotărât pe urme. Excentrica cântăreaţă este foarte mândră de fiica ei, susţinând-o în tot ceea ce aceasta îşi alege să facă pe viitor. "Lourdes este foarte talentată. Sunt verde de invidie pentru că e incredibilă în tot ceea ce face", a declarat Madonna pentru presa internaţională. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro