Macaulay Culkin, actorul din ”Singur acasă”, a rupt tăcerea! A fost sau nu victima sexuală a lui Michael Jackson

+5 click pentru
galerie

Macaulay Culkin, actorul din ”Singur acasă”, a rupt tăcerea! A fost sau nu victima sexuală a lui Michael Jackson

Multe voci au susţinut faptul că îndrăgitul actor din ”Singur acasă”, Macaulay Culkin, ar fi fost abuzat chiar de regretatul Michael Jackson.

Celebrul cântăreţ îl cunoştea pe Macaulay încă de mic, motiv pentru care mulţi au crezut că Michael Jackson l-ar fi abuzat pe actor.

Macaulay a decis să rupă tăcerea şi să spună tot adevărul legat de aceste zvonuri.

”Încep cu începutul – este adevărul: El niciodată nu mi-a făcut nimic. Eu niciodată nu l-am văzut să facă cuiva ceva. Omul a murit. Chiar și-așa, nu o să zic nimic de genul, dar cred totuși că ar fi timpul potrivit să vorbesc. (…) Este inofensiv”, a declarat actorul în vârstă de 39 de ani pentru The Mirror.

Acuzaţiile de pedofilie vin chiar de la familie

LaToya Jackson, sora artistului, a vorbit despre atrocitîţile pe care le-ar fi comis fratele său. În documentarul „Leaving Neverland” există acuzaţii evidente de abuz sexual aduse starului, discutate mai apoi de sora acestuia. 

LaToya, acum în vârstă de 62 de ani, a decis să detalieze aceste acuzaţii.

„Si sa iei un alt baiat sa stai cu el cinci zile intr-o camera si sa nu parasesti acea camera. Cati dintre voi aveti 35 de ani? Cati ati lua copii mici si sa faceti acest lucru? Copii care au varste de 9, 10, 11 ani? Imi iubesc fratele, dar acest lucru este gresit. Nu vreau ca acesti copii sa fie raniti”, mai povesteşte LaToya Jackson în interviul dat după lansarea documentarului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro