Madonna ar putea deveni membră a Uniunii Europene, dar ar trebui să devină o țară înainte. Explicația bizarei situații

Madonna ar putea deveni membră a Uniunii Europene, dar ar trebui să devină o țară înainte. Explicația bizarei situații © Profimedia

Anul 2020 este deja suficient de atipic și fără existența acestei știri, dar iată că ea există oricum. Madonna a donat atât de mulți bani încât ar putea să înlocuiască Marea Britanie și să devină membră a Uniunii Europene.

Totul ar fi posibil datorită unei legi obscure a UE, scoasă la iveală de jurnalistul Paul Dallison de la Politico, care arată că artista poate deveni membră a Uniunii în urma donațiilor generoase. Madonna a scos din buzunar mai mulți bani și decât anumiți actuali membri ai organizației.

Bineînțeles, o altă cerință destul de importantă, evident, este faptul că Madonna trebuie să fie o țară pentru a putea să se alăture organizației. Și, da, vedeta este o persoană foarte cameleonică, dar credem totuși că transformarea într-un stat de drept nu i-ar fi prea ușoară.

Madonna a făcut donații uriașe

Madonna, care a dezvăluit zilele trecute că a fost confirmată cu COVID-19, a făcut donații generoase pentru a ajuta dezvoltarea unui vaccin împotriva temutului virus. În timpul unei conferințe online cu Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, cântăreața a donat peste 1 milion de dolari. 

Asta înseamnă și mai multe donații decât Estonia sau Lituania.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro