Madonna, atacată dur de fani, după o declarație uluitoare. Are legătura cu Prințul Harry: ”La fel de plictisitoare ca și ultimele tale albume” VIDEO

Madonna, atacată dur de fani, după o declarație uluitoare © Arhiva

Madonna a intrat în vizorul fanilor și pare că aceștia nu au iertat-o, ba chiar, au taxat-o grav pentru câteva replici.

Vedeta a făcut o glumă care i-a cam dăunat imaginii sale. Fanii Madonnei au fost deranjați de o glumă făcută de vedetă pe conturile de socializare.

Madoona, din dorința de a-și închiria apartamentul de lux din New York, a făcut o glumă pe seama prințului Harry și a lui Meghan.

Artista de peste hotare le-a propus lui Harry și soției sale să se mute în New York, pe motiv că în Canada totul este plictisitor. Însă, aceste cuvinte i-au revoltat pe fanii canadieni ai artistei, care au reacționat imediat. 

„Harry, nu fugi în Canada. Este atât de plictisitor acolo. O să îi las să subînchirieze apartamentul pe care îl am în Central Park West. Are două dormitoare și cea mai bună priveliște din Manhattan. Un balcon superb, va pecetlui afacerea. Palatul Buckingham nu este cu nimic mai presus decât Central Park West. Priveliștea este cu siguranță mai bună', a spus Madonna în clipul postat pe Instagram.

Fanii canadieni a rămas șocați de cele spuse de vedetă și au reacționat și ei pe măsură. În scurt timp, la postarea vedetei s-au adunat mii de mesaje scandaloase la adresa Madonnei. Se pare că vedeta nu a prevăzut și acest lucru atunci când a decis să facă o glumă.

„Madonna, tu ești mai plictisitoare decât Canada!', „Canada este o țară minunată. Sunt dezamăgită că ai spus așa ceva!', „Mă bucur că nu ai inclus Canada pe harta turneului tău mondial, oricum nu avem nevoie de muzica ta plictisitoare', „Canada este la fel de plictisitoare ca și ultimele tale patru albume!', „Chiar era necesar să insulți Canada? Noi îți băgăm foarte mulți bani în buzunare!', „Am plătit de două ori să te văd în Canada! Deci, banii mei nu sunt plictisitori pentru tine?!' – sunt doar câteva dintre miile de comentarii pe care le-a primit Madonna la postarea respectivă.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro