Madonna, detalii intime din pat! "N-am fost niciodată cu un tip prost dotat"

+4 click pentru
galerie

Madonna, detalii intime din pat! "N-am fost niciodată cu un tip prost dotat" © Instagram

Madonna este una dintre cele mai cunoscute artiste de rang internaţional. Mereu sinceră şi directă, cântăreaţa a vorbit despre relaţiile ei intime în faţa fanilor, oferind detalii picante la care nimeni nu se aştepta! 

De-a lungul timpului, Madonna a avut mai multe relaţii, majoritar cu bărbaţi care erau cu 10-15 ani mai mici decât ea. Mereu a susţinut că vârstă nu este un impediemt în cadrul unei poveşti de dragoste. A fost măritată cu actorul Sean Penn şi cu regizorul Guy Ritchie, însă totul s-a sfârşit repede din cauza neînţelegerilor. 

I-au plăcut mereu bărbaţii mai tineri decât ea şi nu i-a fost niciodată ruşine să recunoască asta. De curând, a pornit un turneu, "Madame X", pe care l-a deschis ca de fiecare dată, într-un mod specific. 

Le-a spus celor din sală că nu a fost niciodată cu un bărbat care a avut organul genital de dimensiuni mici, lăudându-se pe deoparte cât de bine se pricepe atunci când vine vorba de sexul oral. 

"Cum se numeşte un bărbat cu penis mic?”, a fost întrebarea pe care a adresat-o celor prezenţi la concert. “Răspunsul e că eu habar n-am pentru că n-am fost niciodată cu un tip prost dotat. Măsura contează, nu are niciun rost să ne prefacem că nu e aşa!”, a continuat artista, în timp ce publicul era în delir. 

Şi-a anulat mai multe concerte din motive de sănătate

Cu toate că acum se află în plină desfăşurare a turneului, vedeta nu şi-a făcut apariţia în cadrul primelor oraşe, din cauza faptului că nu mai poate face faţă stresului, iar corpul ei cedează din cauza lipsei de somn. De asemenea, a renunţat la pantofii cu toc din cauza unui accident.

"Totodată am trecut la pantofi fără toc şi am modificat coregrafia dificilă din unele părţi ale spectacolului. Acest lucru m-a ajutat foarte mult, dar tot trebuie să am grijă şi, bineînţeles, odihna este cel mai bun tratament. Nu vreau să mai anulez niciun spectacol şi sunt hotărâtă să merg până la capăt dacă sunt cumpătată”, a scris ea pe contul de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro