Madonna, din ce în ce mai destrăbălată. După ce a avut apropieri intime cu Maluma, artista șochează din nou

+3 click pentru
galerie

Madonna, din ce în ce mai destrăbălată. După ce a avut apropieri intime cu Maluma, artista șochează din nou © Instagram

Madonna este de departe una dintre cele mai controversate artiste din lume prin natura ei de a se afișa și de a le arăta fanilor că poate să fie super sexy chiar și la vârsta de 60 de ani. 

După ce a filmat cu Maluma un videoclip incendiar în care între cei doi există apropieri intime, Madonna a șocat din nou! Pe contul ei de Instagram, artista a postat o fotografie care a stțrnit valuri de controverse. Mai exact, Madonna a îmbrăcat un hanorac și o pereche de pantaloni extrem de scurți și și-a depărtat picioarele, pentru ca fotografia să fie super hot. 

Modul în care s-a afișat „regina muzicii pop” a stârnit valuri de controverse printre fanii ei de pe Instagram, care nu reușesc să înțeleagă de ce aceasta alege să fie tot mai nonconformistă și să aibă apariții care mai de care mai deocheate, în ultima perioadă. 

Dacă unii consideră că Madonna este încă o bombă sexy la cei 60 de ani pe care îi are, alții susțin că vedeta cam exagerează cu ținutele și cu modul în care se afișează pe rețelele de socializare, în videoclipuri și pe scenă. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro