Drama pe care Madonna a ținut-o ascunsă! A fost violată și batjocorită: „Fusesem dusă cu cuțitul la spate”

+3 click pentru
galerie

Drama pe care Madonna a ținut-o ascunsă! A fost violată și batjocorită: „Fusesem dusă cu cuțitul la spate” © Instagram

Madonna este una dintre cele mai apreciate vedete din întreaga lumea. Oamenii o văd extrem de fericită și împlinită pe toate planurile, însă puțini sunt cei care știu că artista a trecut printr-un adevărat coșmar, pe vremea când era doar o adolescentă.

Madonna a vorbit într-un interviu acodat pentru o televiziune britanică despre una dintre cele mai cumplite drame pe care le-a trăit. 

Artista de 60 de ani a trecut prin momente de coșmar, a fost bătută, violată, iar casa i-a fost jefuită de 3 ori, după cum a mărturisit, atunci când a depășit drama și a putut să vorbească. În momentul în care s-a mutat din Michigan în New York, oraşul nu a fost tocmai prietenos cu tânăra care avea să devină regina muzicii pop, i-a fost spartă casa şi a fost violată. "În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Am fost violată pe acoperişul unei clădiri, unde fusesem dusă cu cuţitul la spate, iar apartamentul meu a fost jefuit de trei ori. Nu ştiu de ce, nu mai aveam nimic de valoare după ce mi s-a furat radioul, prima dată", a declarat Madonna, pentru postul de televiziune britanic. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro