Mama clanului Kardashian a recunoscut tot despre caseta în care fiica ei apare făcând sex: "Nu le pot controla mereu"

+3 click pentru
galerie

Kris Jenner © Instagram

Kim Kardashian a dobândit o notorietate ieșită din comun într-un timp foarte scurt și toată lumea se întreba cum a reușit.

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora Kim Kardashian a devenit celebră și bogată în urma publicării voite a unei casete în care apare făcând sex cu un fost iubit, acum, la câțiva ani după acel incident lucrurile se lămuresc. Fata care coafa vedete de la Hollywood sau îi căra geanta lui Paris Hilton este doar o amintire în fața starletei și fashion icon-ului care a ajuns să fie Kim în prezent. Cea care a făcut lumină în acest caz este nimeni alta decât mama clanului Kardashian, Kris Jenner. 

"Nu pot controla mereu ce spune lumea și nu le pot controla mereu. A fost devastator pentru familia mea, o perioadă foarte grea.", a declarat Kris Jenner, potrivit Daily Mail.

În acea perioadă s-a zvonit chiar că ea ar fi fost în spatele acestei mișcări de imagine, ținând cont că a dat roade. Kim Kardashian face bani din piatră seacă și are o avere estimată la 300 de milioane de dolari, în timp ce sora ei mai mică, Kylie, are peste 800 de milioane.  

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro