Megan Fox, acuzată că este o scorpie! Gestul care a şocat showbiz-ul internaţional

+3 click pentru
galerie

Megan Fox acuzată de fosta iubită a soţului © Hepta

În vârstă de 32 de ani, faimoasa actriţă Megan Fox este acuzată de un comportament problematic, vizavi de fiul ei vitreg. Fosta iubită a lui Brian Austin Green, actualul soţ al lui Megan, a acuzat-o că nu este de acord ca Austin să-şi vadă copilul de dinaintea căsătoriei. 

Vanessa Marcil, în vârstă de 50 de ani, a susţinut că Megan Fox este o scorpie, din cauza felului în care îl privează pe soţul ei de întâlnirile cu fiul Kassius, de 16 ani, pe care îl are Brian Austin Green. Potrivit celor spuse de Vanessa Marcil, Kassius ar fi distrus din cauza alegerilor făcute de Megan Fox.

"Îl ţine pe Kassius departe de tată şi de fraţii lui", a mărturisit Vanessa Marcil. "Mereu au avut jumătate din custodie şi această decizie a fost luată şi de judecători. Apoi, în urmă cu cinci ani, au decis să îl excludă total pe Kass din viaţa lor şi a fraţilor vitregi. Kasss nu şi-a cunoscut niciodată frăţiorul şi nu are voie să ştie unde locuieşte tatăl său biologic", a continuat Vanessa Marcil, potrivit eonline.com. 

Megan Fox este căsătorită cu Brian Austin Green de opt ani şi au împreună trei copii: Noah, în vârstă de şase ani, Bodhi, de patru ani şi Journey, de numai doi anişori. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro