Meghan Markle, gestul prin care a uimit întreaga lume! Ce s-a decis Ducesa să facă, imediat după botezul fiului său

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle, gestul prin care a uimit întreaga lume! Ce s-a decis Ducesa să facă, imediat după botezul fiului său © captură video

Meghan Markle și Prințul Harry și-au creștinat băiețelul în acest weekend, iar evenimentul a fost unul extraordinar de emoționant. Mai mult, după botezul micuțului Archie, Ducesa de Sussex a luat o decizie radicală. 

Toată lumea o vede pe Meghan Markle ca fiind o persoană greu de mulțumit, cu multe pretenții și uneori chiar extrem de dificilă. Cu toate acestea, Ducesa de Sussex le-a demonstrat tuturor că nu are deloc fițe și că își dorește ce-i mai bun pentru fiul său, micuțul Archie. 

Astfel, la numai 2 zile de la botezului fiului său, Meghan Markle a luat decizia de a adopta un cățel, considerând că fiul ei ar crește mult mai frumos în compania patrupedului, a precizat o sursă din anturajul lui Meghan Markle, pentru The Sun. 

„Câinii abandonați reprezintă o mare pasiune pentru ea astfel că este mai tentată să adopte decât să cumpere unul. Meghan chiar își dorește un cățel cu care Archie să își asocieze copilăria. Ea speră să se formeze o legătură puternică între ei și Archie să aibă o mulțime de amintiri” a declarat sursa respectivă, pentru publicația citată. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro