Meghan Markle, îngrijorată după prima întâlnire cu Prințul Harry. La ce s-a gândit Ducesa de Sussex

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle și Prințul Harry © hepta.ro

Sunt iubiți de toată lumea, dar puține persoane știu cum anume s-au întâlnit cei doi și cum au ajuns să se iubească nebunește. 

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit un exemplu pentru toate cuplurile, căci iubirea lor pare  fi văzută extrem de puternică și de neclintit. Cu toate acestea, Ducesa de Sussex a fost extrem de îngrijorată, după prima întâlnire cu Prințul Harry.  La început, nimeni nu a crezut în legătura celor doi, pentru că ea era actriță celebră, iar el, fiu de rege. Cu toate acestea, legătura dintre Meghan Markle și Prințul Harry este și a fost încă de la început, una extrem de puternică. 

Potrivit declarațiilor lui Meghan Markle din anul 2016, ea și prințul Harry s-au întâlnit pentru a bea ceva împreună, iar aceasta i-a spus: „Ce facem mâine? Eu cred că ar trebui să ne întâlnim din nou”. Potrivit presei internaționale, Meghan Markle a fost extrem de îngrijorată după aceea, pentru că s-a gândit că întrebarea a fost extrem de nepotrivită. 

Se pare că prima întâlnire dintre Meghan Markle și Prințul Harry a avut loc pe 1 iulie 2016, iar Ducele de Sussex a fost de-a dreptul cucerit de ea. 

„Au fost fascinați unul de celălalt, Harry fiind încântat de frumusețea și percepția ei. Ea l-a perceput ca pe un om, nu ca pe o funcție” a declarat o sursă apropiată lui Meghan Markle, pentru presa internațională. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro