Meghan Markle, insultată chiar de către propriul tată! Ce lucru rușinos i-a cerut Thomas Markle, Ducesei de Sussex

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle, insultată chiar de către propriul tată! Ce lucru rușinos i-a cerut Thomas Markle, Ducesei de Sussex © hepta.ro

Toată lumea știe că între Meghan Markle și tatăl său, lucrurile nu mai merg demult așa cum ar trebui să meargă într un tată și o fiică. De-a lungul timpului, relația dintre cei doi a stârnit numeroase controverse, însă ceea ce s-a întâmplat acum a făcut-o pe frumoasa soție a Prințului Harry să rupă orice legătură cu părintele său. 

Potrivit presei internaționale, Meghan Markle ar fi fost jignită chiar de către propriul tată, după ce acesta i-ar fi căut o propunere rușinoasă. Mai exact, Thomas Markle i-a scris un mesaj emoționant fiicei sale, dar printre rânduri a făcut și sugestia privind înscenarea unei reuniuni. La auzul acestui lucru, Meghan Markle a hotărât să rupă orice legătură cu tatăl său și chiar a considerat că este luată „în râs” de către acesta. 

Thomas Markle Junior, fratele vitreg al Ducesei a povestit presei internaționale că tatăl lor ăși dorește extrem de mult să se reunească cu Meghan Markle, acum, că aceasta face parte din familia regală britanică. 

„Tatăl meu este foarte rănit și foarte confuz de ceea ce s-a întâmplat. Și cred că este foarte frustrat acum pentru că urmează să aibă un nepot din partea copilului său preferat, pe care l-a venerat pur și simplu. Ei au avut o legătură atât de strânsă în trecut, iar acum se întreabă dacă va ajunge să-și vadă nepotul”, a declarat Thomas Markle Junior. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro